Joc Nadó i Infantil

Un espai perquè els nadons i infants puguin jugar amb elements naturals de manera segura. A part, trobarem estructures que permeten el moviment lliure i elements de joc.

 

Espai de Artijoc

Artijoc ens proporcionarà un espai obert i disponible durant tot el dia on els més petits poden jugar lliurement amb joguines de qualitat. Totes les joguines i estructures estan pensades per potenciar la promoció del moviment i el joc lliure forma.

022
Diseño sin título (3)

Let's Play

Get It English – Kids&Us Mataró dinamitzarà un espai de chillout amb un taller sensorial en anglès per a nenes i nenes d’1-3, ple d’estímuls que despertaran tots els seus sentits. No us perdeu aquesta experiència única i inoblidable!

 

Broccoli Tribe

Crea el teu diorama: construeix una Kasba.

 Si vas al sud del Marroc, no t’oblidis de visitar els pobles fortificats, les cases s’anomenen KASBES. Estan fetes de tova i de fang, semblen castells de sorra gegants. A l’època medieval protegien els seus habitants de les invasions i de les guerres, qui sap si amagat entre les muralles del poblat hi trobaràs un guerrer. Vine a descobrir les tradicions i els personatges més sorprenents del Marroc, construirem una caixeta diorama inspirats per històries plenes de màgia.

Hora: 11h 

No cal inscripció prèvia

The_Broccoli_tribe_7

Demostracions i venda de Jocs

Educajoc ens aproparà jocs de fusta i educatius per infants de 0 a 6 anys.