Joc i Ciència

Aquest espai es dinamitzaran activitats per aprendre ciència amb un toc lúdic a través de tallers i demostracions de jocs. Volem fomentar la igualtat i la perspectiva de gènere en el món del STEAM. Diverses botigues i entitats tindran el seu espai on ens ensenyaran una varietat de jocs per potenciar l’aprenentatge de les ciències a través del joc.

 

Matemàgia_pixelat

Ciència amb Enginy-era

Durant tot el dia l’entitat Enginy-era ens portarà jocs i activitats de les disciplines STEAM (Science, Tecnology, Engineering, Arts, Mathematics), a través dels quals els nens i les nenes, nois i noies, poden experimentar i aprendre d’una forma divertida.  També hi haurà jocs de taula amb el fil conductor de la promoció del talent femení.

És important que els infants descobreixin les seves habilitats amb llibertat i emoció, desenvolupant d’aquesta manera també la seva intel·ligència emocional, que els permetrà triar lliurement i sense estereotips què volen fer en un futur.

Taller Coet Apolo 11

Saps quin va ser l’origen de la Terra i la Lluna? Què són els eclipsis? O quines van ser les missions Apollo que van anar a la Lluna? L’associació Univers Quark t’ho explicarà tot en aquest taller, a més, crearem un COET APOLLO 11 QUE S’ENLAIRARÀ!

Horari: 11h

Places limitades a 30 persones.

Places exhaurides

space-shuttle-g2555014c4_1920
CODELEARN_Fira del joc

Joc i robòtica

Codelearn proposa diferents activitats al llarg del dia per a posar en practica el pensament computacional i aprendre alguns conceptes de la programació jugant. Hauran jocs de descodificació binària, reptes amb robots, tallers de matemàgia i alguna sorpresa tecnològica.
 
Codelearn és una extraescolar per aprendre programació i pensament computacional partir dels 7 anys. Aposten per l’aprenentatge autònom a través del joc, el que garanteix motivació, diversió i per tant, afavoreix l’adquisició de nous coneixements i habilitats per al futur profesional. 

Demostracions i venda de Jocs i Ciència

Gràcies a Toysline podrem gaudir, durant tot el dia, de demostració i tast dels següents editorials de jocs:

  • Laboludic:

    Per a tots els públics. Estimulen la curiositat i promouen l’aprennentatge. Kezao, Spy Kids o Lucky Jack, són alguns d’aquests jocs de taula que no us deixaran indiferent.

  • Cheatwell: Tant els jocs de taula com els jocs de cartes són divertits i educatius alhora perquè permeten als nens desenvolupar les habilitats d’observació i llenguatge.

  • Creativamente:

    CreativaMente és una marca de jocs 100% Made in Italy, que té com a objectiu involucrar adults i nens oferint oportunitats de diversió i aprenentatge.

  • Toyi: Kit de reciclatge per crear joguines úniques. És un joc sense regles per potenciar la creativitat i el poder imaginatiu dels nens mentre creixen.

Abacus ens oferirà jocs relacionats amb l’aprenentatge STEAM

12h a 14h: Vine a interactuar amb els nostres robots: el Charlie, el Rex, l’Andy i el Robbie

A més…

De 12h a 14h  i de 16h a 18h Gaudeix de les partides en viu amb els jocs de taula: Karuba junior, Alto voltaje, lletra a lletra, el mostre de colors, Slapzi, Abc, Taco gato i Fantasma Blitz

Veure cartell