Joc Exterior i Aventura

Aquest espai compte amb jocs d’aventura i exterior per gaudir amb família i amics. A més, ens trobarem escape rooms, jocs esportius i molt més…

 

Escape Room

L’empresari hoteler Sergi Prat ha aparegut mort al lavabo d’una pizzeria. No hi ha signes de violència, però un home amb poder i diners pot haver-se guanyat més d’un enemic, així que no es pot descartar cap hipòtesi. Si es tracta d’un crim, no hi ha dubte que l’assassí ha estat enginyós i meticulós…

L’entitat TOTJUGAR ens ofereix la possibilitat de viure l’experiència de convertir-vos en detectius amb aquest joc narratiu d’investigació a l’aire lliure! A través de pistes de tota mena (declaracions, informes forenses, càmeres de seguretat…) avançareu per una trama argumental que s’anirà complicant de mica en mica i que només podreu resoldre fent ús de l’observació dels detalls, l’anàlisi dels fets i el vostre enginy deductiu. Us hi atreviu?

T’animes a resoldre el misteri?

Durada màxima: 90 minuts

Horari a escollir: 

11:00h 

12:30h (places esgotades)

Edat recomanada: A partir de 16 anys. Així i tot,  és apta per a menors de més de 12 anys que juguin amb adults.

Activitat amb reserva prèvia en equips de 2 a 5 persones.

Jugger

El Jugger és un esport mixt on dos equips (5 per banda) s’enfronten per marcar més punts que el rival. Fent ús de stick tous hauran de protegir al corredor del seu equip per fer punt.

Esgrima històrica

L’esgrima història o Hema és la pràctica de l’esgrima medieval, des de la sala Club Escrigma Maresme (CEMAR) realitzarem assalts d’exhibició i disposarem de material d’iniciació per si algú s’anima a jugar.