Joc de Taula

Diverses associacions de jocs de taula, editorials així com botigues organitzen tast, demostracions i tornejos de jocs de taula per tots els públics. També ens trobarem mostres de prototips i presentacions de jocs d’autor.

 

Demostracions i tallers

Durant tot el dia podrem gaudir de demostracions de jocs de taula gràcies a la botiga Va de Jocs i les editorials  Cayro, Enpeudejoc Edicions, Falomir, Lúdilo, Mercurio, Zacarus i ZombiPaella.

També tindrem amb nosaltres demostracions i tallers de Jocs d’Autor.

 

LOGO LUDO_CAT

Jocs del demà

L'Associació LUDO CAT ens apropa demostracions de prototips de la mà dels seus autors i autores. Una gran oportunitat poder testejar els "jocs del demà"

Horari: 10:30h a 14h

1

Escacs

El Club d'Escacs de Mataró ens farà un tastet d'escacs per a totes les edats i nivells. Vine a fer unes partides amb amics o desconeguts, a aprendre o divertir-te amb amateurs i experts!

Horari: 10:30h a 14h

1

Torneig Joc de Taula

Torneig del Joc Pelusas. La edat mínima per participar és de 8 anys, sempre acompanyats per un adult fins els 12 anys. No hi ha edat màxima.

Futbol de taula

Demostració AS ILURO FUTBOL TAULA.

El Futbol de Taula es basa en el joc del Subbuteo, molt popular a l’estat als anys vuitanta. Amb els anys ha evolucionat i s’ha desvinculat de la marca comercial, apareixent diversos fabricants de material. El Futbol de Taula es practica arreu del món, des de Brasil o Estats Units fins a Australia o Japó. El continent on hi ha més jugadors en actiu és Europa on inclús en alguns paisos, com italia, està reconegut com a esport.

Horari: 10:30h a 14h