Foodtrucks

A la fira trobarem diversos Foodtrucks per poder esmorzar, dinar i berenar 

Panzer8 Italian Foodtruck

La tradició italiana és al centre de la nostra oferta gastronòmica, el nostre plat principal és la Pinsa Romana, un producte de la família de la pizza amb diferències tècniques substancials a les fases d’elaboració. Amb la seva típica forma oval estirada a mà i la doble cocció, la Pinsa Romana és cruixent per fora, tova per dins i molt lleugera. La barreja de farines de blat, arròs i soja seleccionada per elaborar-les i les 72 hores de fermentació la converteixen en una massa hidratada, lliure de greixos i sucres; una explosió de sabor des del cor de Roma al món. El seu sabor i lleugeresa han fet que la Pinsa sigui un èxit a tot el món.

Crêpe&Roll

Crêpe&Roll neix l’estiu del 2013 amb la idea de complir un dels nostres somnis, poder viatjar i treballar. És per això que construir la creperia en una caravana va ser fantàstic, tenim rodes per arribar on vulguem! En tots aquests anys ens hem carregat d’experiències que juntament amb l’esperit innovador ens permeten avui en dia sentir-nos forts dins aquest gran moviment “street food” i amb moltes ganes de seguir rodant. Crêpe&Roll és el «food truck» creperia més original i musical que trobareu a la ruta. Tenim una oferta de creps molt àmplia, que passa per dolços, salats i mixtos. Fem servir productes de primera qualitat i els acompanyem sempre de dos ingredients principals; amor i bona música.

La Cantina Solar

«BIO-CAFE-TETERIA» ambulant que ofereix CAFÈ D’ESPECIALITAT,
begudes de CACAU PUR i 15 varietats de TES SELECCIONATS, que si el moment ens ho permet elaborem en una CUINA SOLAR. Ens acompanya una màquina de cafè a palanca força peculiar que alhora pot funcionar a gas.
I un PANELL SOLAR amb què autoabastir-nos energèticament sempre que sigui possible. Ens motiva la idea de ser un projecte amb caràcter EDUCATIVA. Per acompanyar oferim 4 varietats de GALETES artesanes.
I també fem explotar crispetes que condimentem acuradament de
tres formes diferents.

La Antigua

L’Antiga és una Citroën HY de l’any 1965 restaurada respectant la seva essència vintage, amb afecte i tones d’il·lusió. Som un equip que hem estat 11 anys treballant per oferir als nostres clients un producte innovador, sa i de proximitat. Els nostres productes són elaborats al nostre obrador, cuidant cada detall perquè s’adapti a les necessitats de cada esdeveniment. A l’Antigua, podeu degustar diferents especialitats: Per Picar: Fingers de pollastre, Hummus, nachos guacamole i formatge cheddar, patates al curri i gaspatxo Entrepans: Burger de vedella amb pesto vermell, Vegetal Burger de verduretes i llegums marinats amb mostassa, macerat amb espècies a l’estil hindú.